opcje binarne knf Fantasy Råd

meilleur site de rencontres paris Her kommer vi til å publisere nye råd hver eneste dag frem mot ligastart fra 24.Mars som vil hjelpe deg på veien til Fantasy fotball suksess.

site de rencontre lesbienne sur facebook Før seriestart vil vi alltid underbygge hvert eneste råd med eksempler fra fantasy.premierleague.com, men etterhvert som vi får mer og mer data på hvordan fantasy fungerer i Eliteserien vil vi etterhvert finjustere dette slik at det blir tilpasset til Eliteserien.

see Første råd blir publisert Fredag den 24.Mars, det kommer nye råd hver dag frem til seriestart

1.Spilletid – Sørg for at du har 11 spillere som spiller mer enn 60minutter hver uke

2.Overganger – Unngå minuspoeng fra overganger

3. Den neste kampen er ikke alltid den viktigste!

4. Se etter spillere som spiller lenger fremme på banen enn hva de er klassifisert som i Fantasy spillet.

5. Hold et øye på fantasy-overganger

6. Plukk spillere som hamstrer bonuspoeng

7. Lagoppstillinger kan komme FØR Fantasy-deadline i Norge!

  • Kikk etter oppstillinger på Twitter 10/15 minutter før fantasy-deadline og du kan garantere at enkelte spillere starter! Veldig greit om du har en spiller som er tvilsomt startende.

watch SPILLETID

Et av de første rådene enhver god fantasy spiller vil gi til en venn som vil prøve seg med et fantasy lag er: كي٠أربح المال Ù ÙŠ سوق الأسه٠“Sørg for at du har 11 spillere som spiller mer enn 60minutter hver uke”. Men hvor mange poeng komer faktisk fra spilletid? Vi har visualisert dette under med eksempler fra forskjellige posisjoner i fantasy.premierleague spillet.

Selv fantasy stjerner er helt avhengige av spilletid poeng for å oppnå en høy score sett over hele sesongen

rencontre imprУЉvu OVERGANGER

“Unngå minuspoeng fra overganger”

Om du gjør for mange overganger mellom rundene vil du bli belastet med -4 poeng for hver overgang over tillatt grense. Selv om det kanskje ikke høres mye ut, og det er lett å tenke at spilleren som du handler inn kommer til å gjøre det bra, er dette i de aller fleste tilfeller en ikke spesielt lurt.

For eksempel: Kjøper du en ekstra fantasy spiller over overgangskvoten din må han score MINST 4 poeng bare for at du skal gå i null, om du i tillegg bytter han ut for en spiller som hadde startet er det trolig at han må score 5 eller 6 poeng bare for å utligne dette.

Det finnes selvfølgelig unntak til denne regelen, der du kan vurdere en “-4 straff”

  • Du er 100% sikker på at du ikke har 11 mann som spiller
  • Du ønsker å handle inn en spiller før verdien hans går opp
  • Du trader inn en potensiell kaptein

De aller fleste tilfellene med -4 straff vil ende opp med en negativ poengscore fra den spilleren i den aktuelle runden. For å illustrere dette har vi satt opp en tabell under som viser hvor få av fantasy spillerene som faktisk klarer å oppnå en poengsum som vil gi deg positiv poengscore fra overgangen i den runden.

Basert på GW 29 i premier league fantasy fotball hadde en hatt 21% sjanse til å trade inn en spiller som hadde scoret 6 poeng eller mer.

buy Pregabalin uk TERMINLISTEN: Den neste kampen er ikke alltid den viktigste!

Holdt gjerne oversikt over hvilke lag dine spillere skal møte i de 3/5 neste kampene. Det er alltid greit å ha oversikt skulle du ha mange spillere fra et lag som møter veldig hard motstand i de kommende kampene.

Vi har satt opp en oversikt over de første kampene i Eliteserien 2017, og markert etter trand on line styrke på lagene. Lagstyrke er basert på anntatt styrke ved Eliteseriestart 2017. Vi kommer med en oppdatert oversikt og lagstyrke etter hver femte kamp spilt.

frau sucht mann bottrop OOPs Se etter spillere som spiller lenger fremme på banen enn hva de er klassifisert som i Fantasy spillet.

De fleste rutinerte fantasy.premierleague spillere husker hvor mye poeng de fikk fra å ha Gareth Bale som kaptein i den sesongen han var klassifisert som venstreback! Om du finner spillere som jevnlig starter i bedre posisjoner betyr det en solid boost på en spillers poengscore. Alexis Sanchez har some oftest spilt spiss i år men er klassifisert som en midtbanespiller. Joshua King spiller gjerne spiss også, men er klassifisert som midtbane. Ta en kikk nedenfor for å se hvor mye de faktisk har tjent på det.

Potensielle OOP spillere Eliteserien: Parr, Adegbenro, Zekhini, Gretarson, Udoji, Knudtzon

site de rencontre douala cameroun FANTASY OVERGANGER

Stjernespilleres verdi går som oftest kraftig opp igjennom en sesong, og spillere som ikke presterer synker like mye. For å ikke miste for mye av ditt overgangsbudsjett er det anbefalt å holde et øye på hvem som blir kjøpt/solgt mest.

Eksemplene under fra fantasy.premierleague 2016/17 sesongen.